The Fair of the Future 

18-05-2022

Samen met stefan.schöning.studio gingen we in 2017 op zoek naar het DNA van de toekomst voor enkele producten van Easyfairs Belgium

Easyfairs is een pan-Europese onderneming, georganiseerd in 5 regionale hubs: België, Nederland, Nordics, DACH en UK & International. Hun hoofdkantoor is in Brussel, en ze hebben in totaal 20 kantoren in Europa waar 600 getalenteerde mensen werken. Ze beheren ook 8 Europese locaties, waarvan er 4 in België liggen (Antwerpen, Mechelen, Gent en Namen). De kans is groot dat je dan ooit al in één van hun locaties bent geweest.

Samen deden we een positioneringsoefening met als doel een uniek DNA te definiëren voor Easyfairs' toekomst. Het beperkte zich tot 3 nauwkeurig uitgewerkte workshops: één met het directieteam, één met de bezoekers van een beurs en één met de standhouders van een beurs. 

Heb je ook nood aan een positioneringsoefening? Je kan er zelf perfect aan beginnen want jij kent jouw business als geen ander. Alleen, vaak vergeet de klant waarvoor je eigenlijk business doet en daar kunnen wij je bij helpen met onze dienst advies. We zorgen voor een selectie van gebruikers die jou helpen zicht te krijgen in je klanten en bijgevolg ook in de toekomst van jouw bedrijf of organisatie. stefan.schöning.studio werkt internationaal en zorgt voor inspiratie van over heel de wereld. Aan de hand van deze inspiratie, mét de kennis van de interne mensen én enkele gebruikers, zorgen we voor een unieke positionering die het fundament is voor de volgende jaren. Hierbij voorzien we zelfs een duidelijk stappenplan. Check stefan.schöning.studio en Easyfairs en laat je inspireren.


Easyfairs, visit the future: "What will your life and business look like in the future? Our aim is to take you there. With a perfect mix of information, education, entertainment and networking opportunities."