Voor wie

Voor organisaties die futureproof en up to date willen zijn:

  • Overheidsinstanties - Steden en gemeenten
  • Overkoepelende organisaties - Incubators en accelerators

=> die actief bezig zijn met maatschappelijk verantwoord en duurzame stappen richting de toekomst (multi-stakeholders)

=> die succesvol willen ondernemen met respect voor de verschillende stakeholders


Referenties

Klara De Smedt

Manager designcenter De Winkelhaak

Het is voor mij en mijn collega's telkens weer een plezier om samen te werken met Katja. Niet alleen zijn we dan zeker van een doorgedreven systematiek en actieve opvolging, we rekenen ook op haar brede helicopterview die bijdraagt aan de juiste strategische en inhoudelijke beslissingen. 

Katja is een betrouwbaar, analytisch en doelgericht professional en bovendien ook zeer creatief, intuïtief en open minded. Via haar grote netwerk slaagt ze erin telkens de juiste experten rond tafel te verzamelen en ze weet iedereen zo te motiveren dat er ook daadwerkelijk samengewerkt wordt. 

De afgelopen jaren faciliteerde ze verschillende succesvolle innovatietrajecten waarbij vooral haar strategisch inzicht en netwerk erg doorslaggevend waren.

Liesbeth Kees

Directeur Bokrijk

Op zoek naar een ondernemend, open-minded, gedreven en resultaatgerichte partner? Katja kan je helpen! We legden samen een boeiend parcours af voor het VAKlab in Bokrijk. 

Van embryonale ideeën over vakmanschap en ondernemerschap, tot de concrete programmatie en community building.

Charlotte De Mey

Coach en trainer / Doen wie je bent-academie

Met Katja als trainer zit je gebakken, Ik had er alle vertrouwen in dat zij als eerste trainer de aftrap gaf van mijn "doen wie je bent academie". 

De combinatie van haar empathie, luistervaardigheid, directe en duidelijke boodschappen, ervaring, creativiteit, netwerk en deskundigheid maken van je workshop een gegarandeerd succes.

Ellen Bisschops

Projectcoördinator VAKlab / SPK vzw

Katja is een heel inspirerende dame om mee samen te werken. Haar enthousiasme, creativiteit en resultaatgerichtheid werken aanstekelijk. Ze kan als geen ander ervarings-uitwisseling stimuleren en een proces van begin tot op het einde goed begeleiden. 

Diverse doelgroepen, of het nu ondernemers, managers en/of creatieven zijn, met elkaar in contact brengen, in interactie laten gaan, en ze met een concreet plan laten eindigen, is zeker een van haar sterke punten. 

En af en toe een vrolijke noot om het samenwerken aangenaam te maken...het was een waar genoegen om met Katja het traject te ontwikkelen en te doorlopen! 

Florence Maes

Project Manager / SPK vzw

Samenwerken met Katja gaat verder dan streven naar het afgesproken doel. Katja legt haar hart in elk project waardoor je veel meer van haar kennis en ervaring meekrijgt en haar toegevoegde waarde des te groter wordt. 

Wij bij SPK kijken dan ook tevreden terug op onze samenwerking met haar.