De doelgroep van Greenpoint.be bestaat uit ondernemers, verantwoordelijken en beleidsmakers die door middel van duurzame en innovatieve acties hun toekomst in de markt willen verzekeren.

Dit vereist dat jij als opdrachtgever je openstelt en bereid bent om gevestigde waarden los te laten om vooruitgang te boeken.


Enkele klanten aan het woord

Klara De Smedt

Manager designcenter De Winkelhaak

Het is voor mij en mijn collega's telkens weer een plezier om samen te werken met Katja. Niet alleen zijn we dan zeker van een doorgedreven systematiek en actieve opvolging, we rekenen ook op haar brede helicopterview die bijdraagt aan de juiste strategische en inhoudelijke beslissingen. 

Katja is een betrouwbaar, analytisch en doelgericht professional en bovendien ook zeer creatief, intuïtief en open minded. Via haar grote netwerk slaagt ze erin telkens de juiste experten rond tafel te verzamelen en ze weet iedereen zo te motiveren dat er ook daadwerkelijk samengewerkt wordt. 

De afgelopen jaren faciliteerde ze verschillende succesvolle innovatietrajecten waarbij vooral haar strategisch inzicht en netwerk erg doorslaggevend waren.

Liesbeth Kees

Directeur Bokrijk

Op zoek naar een ondernemend, open-minded, gedreven en resultaatgerichte partner? Katja kan je helpen! We legden samen een boeiend parcours af voor het VAKlab in Bokrijk. 

Van embryonale ideeën over vakmanschap en ondernemerschap, tot de concrete programmatie en community building.

Charlotte De Mey

Coach en trainer / Doen wie je bent-academie

Met Katja als trainer zit je gebakken, Ik had er alle vertrouwen in dat zij als eerste trainer de aftrap gaf van mijn "doen wie je bent academie". 

De combinatie van haar empathie, luistervaardigheid, directe en duidelijke boodschappen, ervaring, creativiteit, netwerk en deskundigheid maken van je workshop een gegarandeerd succes.

Ellen Bisschops

Projectcoördinator VAKlab / SPK vzw

Katja is een heel inspirerende dame om mee samen te werken. Haar enthousiasme, creativiteit en resultaatgerichtheid werken aanstekelijk. Ze kan als geen ander ervaringsuitwisseling stimuleren en een proces van begin tot op het einde goed begeleiden. 

Diverse doelgroepen, of het nu ondernemers, managers en/of creatieven zijn, met elkaar in contact brengen, in interactie laten gaan, en ze met een concreet plan laten eindigen, is zeker één van haar sterke punten. 

En af en toe een vrolijke noot om het samenwerken aangenaam te maken...het was een waar genoegen om met Katja het traject te ontwikkelen en te doorlopen! 

Sara Weyns

Directeur / Middelheimmuseum

Het Middelheimmuseum reflecteerde de afgelopen tijd uitgebreid over het eigen toekomstpotentieel. Katja/ Greenpoint bracht, om dat te ondersteunen en onze eigen aannames uit te dagen, een sterk netwerk naar de tafel: boeiende mensen die ons kritische vragen stelden, maar ook nieuwe samenwerkingsmogelijkheden op tafel legden of inspirerende voorbeelden aanreikten. Allemaal mensen die net als Katja met hun twee voeten in de werkelijkheid staan, zich zeer bewust van de uitdagingen die onze hedendaagse samenleving met zich meebrengt.

Doorheen het hele parcours hielp Greenpoint ons om het overzicht te bewaren: ze zorgden voor structuur, heldere prioriteiten en feedback op het proces. We vonden in Katja een sparringpartner die openstond voor de meest uiteenlopende vragen en samen met ons steeds op zoek ging naar de oplossingen. Zonder dat we ooit het gevoel hadden een bepaalde kant te worden opgestuurd: het ging echt om het begeleiden van onze ontwikkeling. Er ligt nu een nieuw toekomstplan op tafel voor de nabije toekomst, én een lijvig naslagdocument waar we nog een hele tijd naar terug kunnen: voor ideeën, leesvoer en nieuwe partners.. 
Het Middelheimteam heeft met veel plezier samengewerkt met Katja van Greenpoint.be.