Advies 

Wat houdt het in?

Heeft u nood aan nieuwe inzichten? Of wilt u uw specifiek advies in functie van een dossier? Weet u niet juist welke stappen te nemen om een bepaald resultaat te bekomen? Zijn er mogelijke steunmaatregelen die kunnen helpen uw idee op de markt te krijgen? 

Met onze jarenlange ervaring, onze aanwezigheid in verschillende sectoren en ons netwerk helpen wij u zicht te krijgen op uw korte, middellange en lange termijn opportuniteiten.  We helpen uw ideeën te ordenen in functie van haalbaarheid en geven uw ideeën handen en voeten zodat u ze kan vertellen. Wij zorgen hierbij voor de juiste touch points en introduceren u bij de juiste personen zodat u sprongen kan maken.

Werkwijze

U kan dit advies per halve dag inboeken.

Innovation distinguishes a leader and a follower.


Klara De Smedt - Manager designcenter De Winkelhaak

Het is voor mij en mijn collega's telkens weer een plezier om samen te werken met Katja. Niet alleen zijn we dan zeker van een doorgedreven systematiek en actieve opvolging, we rekenen ook op haar brede helicopterview die bijdraagt aan de juiste strategische en inhoudelijke beslissingen.

Katja is een betrouwbaar, analytisch en doelgericht professional en bovendien ook zeer creatief, intuïtief en open minded. Via haar grote netwerk slaagt ze erin telkens de juiste experten rond tafel te verzamelen en ze weet iedereen zo te motiveren dat er ook daadwerkelijk samengewerkt wordt.

De afgelopen jaren faciliteerde ze verschillende succesvolle innovatietrajecten waarbij vooral haar strategisch inzicht en netwerk erg doorslaggevend waren.

Gerelateerde cases