Meer dan 15 jaar geleden startte ik met Greenpoint.be. Als innovatie expert help ik organisaties, bedrijven en overheidsinstellingen die een groeiproces doormaken nieuwe verbanden leggen en van binnenuit te innoveren - dit steeds met het oog op de markt buiten. Zowel mijn netwerk alsook kennis over subsidies deel ik graag met mijn klanten zodat men samen kan groeien. 

"Ik geloof sterk in co-creatie waarbij er externe experts aan dezelfde tafel gezet worden met de bedrijfsleiders en managers. Dit leidt vaak tot verrassende, innovatieve oplossingen die opnieuw groei brengen. De wijze waarop dit gebeurt is cruciaal voor het slagen en daar ben ik specialist in."


Waarden van Greenpoint.be

🟢 Betrouwbaar en authentiek: ik hou me aan onze beloftes, afspraken en verplichtingen, en werk samen aan één gemeenschappelijk doel. Ik communiceer open en eerlijk om authenticiteit te behouden.

🟢 In dialoog: mijn aanpak is altijd mensgericht en in dialoog. Één aanspreekpunt en een sterke vertrouwensband tussen alle partijen is cruciaal voor het eindresultaat.

🟢 Verbindend: ik heb de nodige expertise opgebouwd door jarenlange ervaring en weet zo de juiste verbindingen te leggen.

🟢 Resultaatgericht: ik streef naar concrete resultaten en word gedreven door de mogelijkheid om écht een verschil te maken.

Laten we kennismaken!