Maar dan 15 jaar geleden startte Katja Craeghs met Greenpoint.be. Als innovatie expert helpt ze organisaties, bedrijven en overheidsinstellingen die een groeiproces doormaken nieuwe verbanden leggen en van binnenuit te innoveren - dit steeds met het oog op de markt buiten. Zowel haar netwerk alsook haar kennis over subsidies deelt ze graag met haar klanten zodat men samen kan groeien. 


"Ik geloof sterk in co-creatie waarbij er externe experts aan dezelfde tafel gezet worden met de bedrijfsleiders en managers. Dit leidt vaak tot verrassende, innovatieve oplossingen die opnieuw groei brengen. De wijze waarop dit gebeurt is cruciaal voor het slagen en daar ben ik specialist in."


Liesje Dessers is de rechterhand van Katja. Met haar ervaring in project- en communicatiemanagement zorgt ze voor de nodige ondersteuning. 

Last but not least is er Finnie. Zij houdt ons graag gezelschap en is altijd bereid om te luisteren. Tenzij zij een vogel ziet...


     Onze waarden

  • Betrouwbaar en authentiek: we houden ons aan onze beloftes, afspraken en verplichtingen, en werken samen aan één gemeenschappelijk doel. We communiceren open en eerlijk om onze authenticiteit te behouden.
  • In dialoog: onze aanpak is altijd mensgericht en in dialoog. Één aanspreekpunt en een sterke vertrouwensband tussen alle partijen is cruciaal voor het eindresultaat.
  • Verbindend: we hebben de nodige expertise opgebouwd door onze jarenlange ervaring en weten zo de juiste verbindingen te leggen.
  • Resultaatgericht: We streven naar concrete resultaten en worden gedreven door de mogelijkheid om écht een verschil te maken.

Laten we kennismaken!