Greenpoint.be, bruggenbouwers pur sang

Greenpoint.be is in 2008 opgericht door Katja Craeghs. Haar liefde voor design, drang naar innovatie en sterk analytisch vermogen maken haar de perfecte partner om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.


Als innovatie expert helpt ze bedrijven die een groeiproces doormaken nieuwe verbanden leggen en van binnenuit te innoveren - dit steeds met het oog op de markt buiten. Ze kan hierbij rekenen op haar uitgebreid netwerk van experten dat zij de afgelopen twintig jaar zorgvuldig heeft uitgebouwd. 

Ik geloof sterk in co-creatie waarbij er externe creatieve experts aan dezelfde tafel gezet worden met de bedrijfsleiders en managers. Dit leidt vaak tot verrassende, innovatieve oplossingen die opnieuw groei brengen.  De wijze waarop dit gebeurt is cruciaal voor het slagen en daar ben ik specialist in. 

In het verleden - en nog steeds - hielp Katja verschillende organisaties en overheidsinstanties bij het opstellen van manifesten, visienota's en subsidiedossiers, en het succesvol realiseren van innovatieprojecten. Zowel haar netwerk alsook haar kennis over subsidies deelt ze graag met organisaties, overheidsinstanties en bedrijven zodat we samen kunnen groeien.


Onze manier van werken

Elk project benaderen we met een open blik en eerlijke verwondering voor de kennis en activiteiten van de betrokken kmo's. Wie zijn hun klanten? hun leveranciers? en wat zijn hun ervaringen met uw brand? We zien onszelf als bruggenbouwers en benaderen elk project als een dialoog.

Wij werken graag samen met mensen die zich openstellen naar anderen toe en samen met ons het verschil willen maken. Mensen die durven loslaten en hun blik richten op de toekomst. Enkel zo is vooruitgang mogelijk.

Laten we samen starten met uw innovatie