Mentor

                                        Een-op-eensessie

šŸŸ¢ Heeft je bedrijf nood aan nieuwe ideeĆ«n? Weet je niet waar beginnen? Zoek je een (nieuwe) focus?

Ik luister naar je verhaal en duik samen in de mogelijkheden. Wat kan je doen op korte- midden lange- en lange termijn? Wat zijn de stappen die je kan zetten en wie kan je er bij helpen? Je kan putten uit onze jarenlange ervaring en mijn zorgvuldig opgebouwd netwerk in het faciliteren van innovatieprocessen. Hiervoor ontvang je een onkostenvergoeding van 1250 euro exclusief BTW.

šŸŸ¢ Is het tijd dat je duurzaamheid serieus neemt? En wil je bekijken wat er allemaal mogelijk is om duurzaam te ondernemen? Ik help je, met de Sustainable Development goals als leidraad, en geef je concrete voorbeelden toegepast op jouw business zodat je Ć©cht impact kan creĆ«ren Ć©n erover kan communiceren zonder blikken en blozen. Ik luister naar je verhaal, bereid een presentatie voor vol ideeĆ«n en ga samen mee brainstormen. We leveren een verslag op met opportuniteiten op korte-, midden lange- en lange termijn en vullen aan met tips en tricks om deze opportuniteiten aan te pakken. Hiervoor ontvang je een onkostenvergoeding van 1250 euro exclusief BTW.

šŸŸ¢ Op zoek naar steunmaatregelen? Dan ben je aan het juiste adres. Ik luister naar je idee en maak een verslag van de mogelijke steunmaatregelen + een eerste onderbouwing van je dossier.
Hiervoor ontvang je een onkostenvergoeding van 250 euro exclusief BTW.
Wil je je dossier niet zelf schrijven of maak je liever gebruik van een externe service om jouw dossier te onderbouwen? Dat kan! Voor deze service werken we op no cure, no pay basis.

Online boeken

Boek jouw sessie op tijd. Wij bevestigen jouw boeking per e-mail.