2022 brengt ...........

19-01-2022

Nieuwe opdrachten 

In de blog van 29/12/21 met als titel "Concurrenten worden collega's in de Antwerpse districten" kan je lezen over een uitdagende opdracht die we deden voor de dienst ondernemen in Antwerpen. We werkte voor Stad Antwerpen een format uit om ondernemers in detailhandel en horeca de kans te geven elkaar persoonlijk te leren kennen en kruisbestuiving mogelijk te maken. 

En guess what? Begin dit jaar viel er een nieuwe opdracht in onze brievenbus 🤩❤️🥂        Deze keer gaan we op zoek naar Antwerpse reuzen in de districten: Berendrecht-Zandvliet-Lillo, Borgerhout, Wilrijk, Merksem en Deurne.

Antwerpse reuzen zijn voorbeeld ondernemers die enthousiast, innovatief en een blik op de toekomst hebben. 


Het doel is om als ondernemer bij te leren en nieuwe inzichten te vergaren van je collega ondernemers. We doen dit door in kleine groep te gaan gluren bij de buren🤩 en zorgen ervoor dat je steeds met een aantal concrete tips naar huis gaat. Bovendien krijg je er inzichten in de verschillende (gratis) diensten waar je als ondernemer van Antwerpen ondersteuning kan krijgen. Lees hier meer over de gratis coaching sessies.

Wil jij weten wat de tips van de Antwerpse reuzen zijn? Ontdek het op onze instagrampagina