Innovatie voor overheid & organisatie 

Ondernemen en innoveren is niet alleen voor bedrijven, integendeel. Als overheidsinstelling of organisatie staat u in de voorbeeldpositie om vooruit te denken en bedrijven in innovatieprojecten te betrekken.

Greenpoint.be helpt u graag in het strategisch onderbouwen van subsidiecalls of het opzetten van innovatietrajecten. Draagvlak creëren bij de juiste stakeholders is de uitdaging. 


Strategische procesbegeleiding voor vooruitstrevende denkers

Duurzaamheid en sociale integratie zijn meer dan een hot topic, maar hoe geeft u hier betekenis aan binnen een subsidieaanvraag voor een innovatief overheidsproject of uw kmo? Greenpoint.be geeft niet alleen advies, ideeën en mogelijke oplossingen maar geeft u ook toegang tot hun netwerk om uw innovatieproject duurzaam op de kaart te zetten. De juiste stakeholders zijn cruciaal voor het welslagen van deze processen.

Innovatietraject

Samen met gemeenten en organisaties zetten wij intensieve groepstrajecten op voor bedrijven. Zo ondersteunen wij overheidsinstellingen en organisaties om bedrijven aan te zetten om te innoveren. Dit doen we door experts uit diverse sectoren samen te brengen en bedrijven anders naar hun business te leren kijken.

Greenpoint.be geeft niet alleen advies maar neemt ook het projectmanagement en de uitvoering in handen.

  

Innovation distinguishes between a leader and a follower.


Wilt u graag innovatie op de kaart te zetten als overheidsinstelling of organisatie?