Acces to innovate

Maak je innovatief idee concreet! Heb je al een idee en wil je het toetsen aan de markt? Heb je partners nodig? Of wil je extern kapitaal binnenhalen? Binnen dit traject dienen we samen jouw idee verder uit. We focussen op essentiële vragen waarop toekomstige stakeholders en/of partners het antwoord moeten weten voordat ze met je in zee gaan. Indien nodig betrekken we de juiste expertise om de vereiste knowhow aan je idee te koppelen zodat het kan groeien van idee naar project. Het doel is zowel intern als extern draagvlak te krijgen voor jouw idee. Wat mag je verwachten?

Concreet mag een bedrijf die een Acces to innovate aangaat het volgende verwachten:

  • Jou idee wordt uitgediept en onder een vergrootglas gehouden.
  • Wat zijn de Benefits, wie zijn je klanten? Wat verwachten mogelijke partners?
  • Wat is de mogelijke opbrengst van jouw idee?
  • We bekijken de mogelijkheid voor steunmaatregelen voor jouw idee.

Wat is het resultaat?

Het resultaat van een acces to Innovate traject wordt sterk in beeld gebracht in een presentatie die jij als tool kan gebruiken om anderen achter jouw idee te scharen.  

Voor wie is het dit traject? 

Het acces to Innovate traject is er voor bedrijfsleiders die ideeën hebben en deze aan andere willen verkopen.Dit traject komt in aanmerking voor de KMO portefeuille..
Heb je een project dat je graag wilt bespreken?


Gerelateerde projecten


Greenpoint.be is een geregistreerd dienstverlener voor de kmo-portefeuille van het Agentschap Innoveren & Ondernemen. Vraag hier je subsidie aan. De maximale subsidie voor de pijler advies bedraagt 40% (excl. btw), met een maximum van 10.000 euro per jaar.