Innovatie in kmo's

Ondernemen is uitgedaagd worden en oplossingen bedenken. Duurzaam groeien door gericht te investeren en vooruit te blijven denken. Innovatie in kmo's is de sleutel tot die duurzame groei.

 Greenpoint.be daagt u uit en maakt samen met uw team uw bedrijf future-proof. Hoe? Door het innovatiepotentieel naar boven te brengen en u te begeleiden in de realisatie van die innovaties. Zowel op product-, proces als bedrijfsniveau.


Road to innovate

Road to innovate is het basistraject van Greenpoint.be. Tijdens het traject wordt er samen met het bedrijfsteam de fundering gelegd voor toekomstige slimme innovaties binnen het bedrijf. We generen samen ideeën en toetsen deze af aan de realiteit. Het doel is uw positie op de markt te verbeteren.

Het resultaat is een gedragen manifest waarmee ieder vanuit zijn/haar functie concreet mee aan de slag kan. Ieder kan de stappen zelf afgetoetst aan de haalbaarheid. 

 

Act and innovate 

Wil u één of meerdere innovaties implementeren in uw bedrijf? Dan staan wij klaar om van uw plan een realiteit te maken. Gedurende het hele innovatietraject ontzorgen wij u waar nodig. 

Wij beschikken over de nodige expertise, volgen het innovatietraject op en sturen bij waar nodig.  We co-creëren en komen met oplossingen om uw respectievelijke situatie te verbeteren. 

It's not about ideas. It's about making ideas happen

Just do itWil u graag uw bedrijf future proof maken?


Greenpoint.be is een geregistreerd dienstverlener voor de kmo-portefeuille van het Agentschap Innoveren & Ondernemen. Vraag hier uw subsidie aan.