WONDER helpt je blik te verruimen met producten en concepten die onze toekomst zullen maken!

12-10-2022

De toekomst is nu. Een nieuwe generatie staat klaar om op zijn eigen atypische en rebelse manier de tanden te zetten in de maatschappelijke uitdagingen van morgen. Ze schuwen het experiment niet, maar omarmen enthousiast de nieuwste digitale technologieën zonder hun klassiekers te verloochenen. They go phygital.

Check het gratis creatieve festival WONDER dat van 20 oktober t.e.m. 6 november voor de derde maal in Kortijk wordt georganiseerd. Ook deze keer konden we linken leggen tussen Limburg en Kortrijk 💚 De 3 ontwerpen van de BKRK genomineerden zullen er te bezichtigen zijn in de Budafabriek, het kloppend hart van het festival 🙌🏼 . Ook wij zullen actief aanwezig zijn tijdens de creativity summit op vrijdag 21 oktober 2022.

Verspreid over het stadscentrum zullen heel wat externe partijen deelnemen met installaties, expo's en activiteiten met als thema Let's get phygital, een samentrekking van 'physical' en 'digital'.

Deelnemende organisaties dit jaar zijn Designregio Kortrijk, Howest met de opleidingen Industrieel Productontwerpen, Digital Design and Development en Digital Arts and Entertainment, Intercommunale Leiedal, Texture, Bib Kortrijk, kunstencentrum BUDA en Voka West-Vlaanderen en dus ook Bokrijk.

Na een geslaagd bezoek aan Design Fest Gent in het voorjaar van 2022 kijken we uit naar wat WONDER ons te bieden heeft. We staan in ieder geval open om ons te laten verwonderen...

Lees hier het programma en volg hen op instagram via @wonder_kortrijk.