Wat kunnen we voor jou doen? 

22-03-2023

Wij bij Greenpoint.be zitten niet stil! We hebben de voorbije maanden gefocust op het scherp stellen van onze diensten. We zetten ze hieronder nog even op een rijtje.

1Pick my brain

Vragen bij je huidige innovatie idee? Op zoek naar de juiste contacten? Zijn er steunmaatregelen voor dit idee? Je kan Greenpoint.be per uur boeken om samen te graven in de jarenlange ervaring die we hebben opgebouwd. Tijdens de door jou geboekte tijd luisteren we naar je vragen, je bekommernissen en je opportuniteiten. Bovendien helpen we je op weg met concrete stappen, tips en tricks en geven we een voorzet aan de juiste contacten. Ons doel? Jou zo efficiënt mogelijk begeleiden naar resultaat!

2. Keynotes

Heeft je bedrijf of organisatie nood aan inspiratie? Voor een intern event of een event met externen? Wij inspireren graag! De topics waarmee we je zeker zullen bekoren zijn duurzaamheid, duurzame innovaties, design thinking, co-creatie,... Deze keynotes koppelen aan een relevante speeddate met het aanwezige publiek deden we al vele malen eerder en dat doen we ook graag voor jou!

                                                                                  3. Workshops

Zelf aan de slag rond een innovatievraag? We hebben een hele reeks tools ter beschikking om jouw organisatie mee te begeleiden in het denkproces om zo zelf tot inzichten te komen. Van klankbordgroepen om meningen te verzamelen rond een bepaald thema tot Experiencedays waarmee we uw klanten uitnodigen om samen de toekomst te bepalen. 

                                                                                 4. Projecten

Yes! Je project is goedgekeurd, de steunmaatregelen zijn binnen en nu start het implementeren. Maar wil je geen extra druk leggen op uw organisatie? Wij engageren ons om je beleidsplan te vertalen naar een actieplan en voeren mee uit indien gewenst. Zo kan je je focussen op de dagelijkse bedrijvigheid van uw organisatie. 

5. Moderator

Je kan Greenpoint.be ook boeken als moderator voor jouw groot- of kleinschalig event met focus op innovatie, design en/of duurzaamheid. Door onze inhoudelijke expertise en moderatie ervaring zorgen we ervoor dat jouw event naar een hoger level wordt getild. 

Staat hierboven een dienst waarvoor je ons kunt gebruiken? Of vraag je je af wat we nog kunnen betekenen voor jou? 

Neem gerust contact op met ons. We bespreken graag met jou de mogelijkheden.