Wat heb jij nodig om de volgende innovatiestap te zetten?

24-05-2023

Wil je zelf aan de slag rond een innovatievraag? We hebben een hele reeks tools ter beschikking om jou en je organisatie mee te begeleiden in het denkproces om zo samen tot inzichten én resultaten te komen. Ontdek ze hieronder of laat weten als wij je kunnen helpen.

🟢 Innovatiescan
In kaart brengen van de innovatie opportuniteiten voor jouw bedrijf of organisatie en dit op korte, middellange en lange termijn. 
Keuzes maken: In functie van visie, budget, timing en eventueel steunmaatregelen.
Traject uitteken: hoe gaan we aan de slag om deze opportuniteiten te vertalen naar een meetbaar actieplan?

🟢 creëren van een Innovatieve mindset
We bouwen een innovatie vehikel waarmee de stappen van idee tot implementatie duidelijk worden voor iedereen. Zo kan iedereen binnen jouw bedrijf mee innoveren.

🟢 Manifest
Waar sta je als bedrijf voor? Niet de producten of diensten maar wat is echt belangrijk? Met het manifest verwoorden we in 10 regels waarom we doen wat we doen. 

🟢 Outside-in
Samen met je klanten, dienstverleners en stakeholders nemen we je producten en/of diensten onder de loep. Waar heeft jouw klant nog hulp nodig? Welk product is een oplossing voor hun probleem?  

🟢 Klankbordgroep
Een zorgvuldig gekozen groep mensen nodigen we uit om mee te denken over een van jouw projecten. Personen wiens mening van belang is voor de ontwikkeling of het uitrollen van een project.

 🟢 Duurzaamheidsscan
Duurzaamheid wint gelukkig steeds meer aan aandacht maar hoe trek je dat door in je organisatie? Wat is er reeds duurzaam? Waar kan je nog op inzetten? Wij helpen je dit in kaart te brengen en zo je kansen te verhogen. Niet enkel bij je klanten maar ook je leveranciers, de bank, de overheid, .....

Staat er hierboven iets tussen wat je interesseert? Aarzel dan niet om ons te boeken. Of wil je meer info? Neem gerust contact met ons op en we zorgen graag voor duiding.