Conceptstore HOST in Berchem, zó doen zij het.

30-12-2021

Met "De Antwerpse reus"- een reeks inspiratiesessies - werkte greenpoint.be een format uit voor de stad Antwerpen om ondernemers in detailhandel en horeca de kans te geven elkaar persoonlijk te leren kennen en kruisbestuiving mogelijk te maken. Leren van ondernemers die met gelijkaardige uitdagingen kampten en oplossingen vonden.

Vanuit Conceptstore HOST in Berchem wisselen Laura en Eva Broeckx hun ervaringen uit met ondernemers in detailhandel en horeca uit de buurt.                                                                Ze slaagden erin online erg zichtbaar te worden en koppelen zij Lokale verkoop aan online aanwezigheid en e-commerce.  Tijdens de online netwerkavond krijgen de andere handelaren van het district Berchem insights die ze meteen konden inzetten. 

Weet je dat je als ondernemer in Antwerpen (stad) gratis coaching kan aanvragen? check de site "ondernemen in Antwerpen" en schrijf je in op de nieuwsbrief dan ben je meteen mee. Als ondernemer moet je blijven groeien en nieuwe inzichten vergaren. Het is belangrijk dat je kansen grijpt en out of the box denkt. Externe coaches en vakspecialisten helpen je daarbij, zowel in de opstartfase als tijdens het groeiproces, met individuele sessies op maat.

We 💜