De Ambertree, een verborgen parel die mateloos inspireert.

31-12-2021

Exclusieve inspiratieavond, voor en door lokale ondernemers in Hoboken.

De Vierde en voorlopig laatste netwerksessie binnen de formule "de Antwerpse Reus" werd gehouden bij De Ambertree

Daar waar de vorige edities van de Antwerpse Reus plaatsvonden in Antwerpen centrum, Berchem en Ekeren, draaide deze inspiratie- en netwerksessie in september 2021 helemaal rond de ondernemers van Hoboken. Op deze avond deelden tal van lokale en gedreven ondernemers hun ervaringen, methodes en inzichten met hun collega's. De avond werd professioneel gehost en gemodereerd door Katja Craeghs, innovatie-expert bij Greenpoint.be.

De centrale gasten in Hoboken waren Sabine Valcke en Robin Gregory. Ze zetten met Ambertree, hun karaktervolle design- en interieurwinkel, Hoboken op de kaart als dé place to be.

De ultime tips:

  • Gebruik social media om te groeien: deze nieuwe vorm van mond-tot-mondreclame loont!
  • Focus vooral op je corebusiness en bekijk of je het recurrent kan maken met doorlopende contracten.
  • Zoek ondersteuning voor taken die niet meteen in je corebusiness passen. Doe beroep op externe professionals voor fotografie, marketing en social media. 

Weet je dat je als ondernemer in Antwerpen (stad) gratis coaching kan aanvragen? check de site "ondernemen in Antwerpen" en schrijf je in op de nieuwsbrief dan ben je meteen mee. Als ondernemer moet je blijven groeien en nieuwe inzichten vergaren. Het is belangrijk dat je kansen grijpt en out of the box denkt. Externe coaches en vakspecialisten helpen je daarbij, zowel in de opstartfase als tijdens het groeiproces, met individuele sessies op maat.

We 💜