Laat je in het najaar inspireren in VAKlab-Bokrijk

05-10-2022

Na de uitreiking van de BKRK award (nogmaals proficiat aan Karen Wuytens en Studio Pieter Stockmans!) staat VAKlab ook weer in het najaar klaar om ondernemerschap en vakmanschap met elkaar te verbinden. 

Wij met Greenpoint.be kregen de opdracht om de VAKlabagenda te vullen met interessante en leerrijke activiteiten, op maat van de (toekomstige) vakman/vrouw. 

Omcirkel dus al zeker de volgende activiteit in je agenda: de Jobinspiratiebeurs op 19 oktober in het Kasteel van Bokrijk en pik er ter plaatse meteen ook de nieuwe agenda op met al de andere activiteiten. Tijdens deze jobinspiratiebeurs ontdek je hoe je kan starten als vakman/-vrouw of kan je verdere expertise en inspiratie opdoen. Bovendien kan je hier ook als bedrijf op zoek gaan naar de juiste vakman/-vrouw. 

VAKlab en zijn partners zorgt voor een inspirerende namiddag dankzij de verhalen van verschillende vakmensen en ondernemers. Zo komt Caroline Rigo, de succesvolle onderneemster van het overkoepelend businessmodel 'Rigorgeous' vertellen hoe zij haar business de hoogte heeft ingestuurd.

Tot slot is er een doorlopende netwerkmarkt waar je terecht kan bij de VAKLabpartners voor persoonlijk advies. De partners in dit verhaal zijn Starterslabo, SyntraPXL, UNIZO Limburg, VDAB en Flanders DC. 

Zien we elkaar daar? Indien niet, kijk dan zeker in de VAKlabagenda voor dit najaar. Wie weet zit er wel een activiteit bij die jou kan bekoren Ć©n inspireren. 

Tot gauw šŸ’š