Klaar voor een zelfgedraaid ijsje bij Marktje 7?

20-04-2022

Binnen de netwerkformule die Greenpoint.be uitwerkte voor de Stad Antwerpen waren we op 1 juni 2021 te gast bij Marktje 7 in het district Ekeren. Als kersverse 'Antwerpse Reus' werden Tom Lamiroy en Loes Claessens, de eigenaars van deze ijsbar, gevraagd hun inspirerend verhaal te delen.

De lancering van hun ijsjesverkoop startten ze midden in coronatijd en momenteel openen ze hun vernieuwde zaak, Marktje 7, op dezelfde plaats in Ekeren waar ze dus nu ook al zelf ijs draaien 🍦🙌🏼 😍

Tom Lamiroy en Loes Claessens waren getipt door verschillende ondernemers in en buiten Ekeren omdat zij een hele community wisten uit te bouwen in een zeer beperkte tijd. Hun omgang met de klanten, online en offline, werpt vruchten af en dat wilden we graag delen met andere ondernemers. Tijdens de netwerkavond in 2021 gaven ze alvast drie tips mee hoe je een local community kan uitbouwen en behouden:

Tip 1: Bied een totaal beleving aan. Mensen zien graag mensen

Tip 2: Je hoeft niet alles te vertellen: focus op één duidelijke boodschap

Tip 3: Blijf trouw aan jezelf en je passie. Dan geloven mensen je wel

De ultieme tip van ons: volg hen op instagram, je kan er veel van leren 🙏🏾

Wist je dat je als ondernemer in Antwerpen (stad) gratis coaching kan aanvragen? Check de site 'Ondernemen in Antwerpen' en schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Als ondernemer moet je blijven groeien en nieuwe inzichten vergaren. Het is belangrijk dat je kansen grijpt en out of the box denkt. Externe coaches en vakspecialisten helpen je daarbij, zowel in de opstartfase als tijdens het groeiproces, met individuele sessies op maat. Ook voor je social media ;) 

We 💚