Innovatie maakt het verschil

16-03-2022

In deze uitdagende economische situatie zoeken tal van ondernemers naar inspiratie en begeleiding bij hun merkidentiteit en strategisch innovatievraagstuk.       

Tijdens de innovatietrajecten georganiseerd door ANTWERP. POWERED BY CREATIVES., worden organisaties en bedrijven gematcht met een creatieve professional die nood hebben aan inspiratie en professionele inzichten. Deze professional begeleidt je onderneming concreet richting groei en innovatie. Hij of zij werkt als een persoonlijke coach en laat je kennismaken met een brede waaier aan methodieken om je innovatievraagstuk op te lossen, onder meer via design thinking.

Ook bij Greenpoint.be stimuleren we innovatie binnen kmo's door over de sectoren heen te werken. Door externe experten nauwkeurig te matchen met opportuniteiten hebben we reeds 40 bedrijven van dienst kunnen zijn. Greenpoint.be is dan ook de geschikte partner om de overkoepelende begeleiding van de Antwerpse innovatietrajecten te verzorgen. 


Vanaf 21 maart start ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. met een nieuw innovatietraject. Ga de uitdaging aan: brainstorm 24 uur met creatieve professionals en geef je onderneming een nieuw elan!

Heb je een vraag of wens je meer info over het innovatietraject?

Je kan ons bereiken op het nummer +32 3 230 27 55 en via info@greenpoint.be

Neem ook gerust een kijkje op de website van ANTWERP. POWERED BY CREATIVES.