Don't limit your challenges, challenge your limits

26-07-2023

Ondernemen is topsport, dat hoor je wel vaker. Omdat we dan toch al meer dan 15 jaar intensief aan het trainen zijn 😉 wagen we ons nu en dan aan een sportwedstrijd. 

Ik (hard)loop al jaren en had nood aan een andere uitdaging. Onder begeleiding van Ilse Jacobs van Transition en de hulp van vrienden liep ik mijn eerst sprint triatlon begin juni. Eerlijk? Ik was best wel zenuwachtig en dan vooral om wille van de verschillende regeltjes waaraan je je moet houden wil je niet uit de wedstrijd gezet worden. Ook weer grappig want wat heb ik te bewijzen? niets toch 🤷🏼‍♀️... maar toch. 

Als ik eenmaal beslis om iets te doen wil ik het ook wel goed doen. En yes! Het is me gelukt 🙌🏼. Dit najaar ga ik me wagen aan een kwart triatlon in Italië. Samen met 2 andere ondernemers en ik heb er zin in.

Om me voor te bereiden volg ik een schema dat me 2 x per week in de vroege uurtjes naar het zwembad leidt, 2 x per week de loopschoenen laat aanbinden en 2 x per week de fiets van stal laat halen. Heerlijk toch! 

Voor mezelf is het dé ideale tijd om dit te doen! Elk jaar tijdens de zomermaanden heb ik nood aan reflectie tijd. Wat gaat goed? Wat kan beter? Wat wil ik? wat wil ik zeker niet? 
We kijken terug op enkele mooie projecten die we succesvol hebben afgerond en maken ons klaar voor volgende projecten in de pipeline. Meer hierover midden augustus maar nu nog even tijd om zelf inspiratie op te doen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Zwem, loop, fiets je graag mee? Laat het weten, samen trainen is inspirerend 💚