Ho ho ho! De feestdagen komen eraan! 

14-12-2022

Zit de organisatie van de feestperiode ook al in je hoofd? Wel, wij zijn al een hele tijd bezig met deze gezellige tijd die traditiegetrouw ingevuld wordt met wandelingen, gesprekken, inspiratie ophalen met andere ondernemers en uiteraard lekker eten. 

Greenpoint.be biedt diensten aan, producten kan je bij ons niet kopen. Maar we houden wel erg van mooie, eerlijke dingen rondom ons. Daarom vinden we het fijn om jullie af en toe mee te nemen in ons kantoor, bij ons in huis, of gewoon mee naar mensen die we een warm hart toe dragen 💚 Zeker tijdens de feestdagen. 


Ideetjes voor onder de kerstboom

Zo tonen we graag de Candle Walker Steel van Rogier Rensen die we gekocht hebben bij CABINET39. Ontwerper Rensen onderzoekt naar natuurlijke manieren om staal te kleuren. De stukken werden gerookt met walnootchips en vervolgens geblust in lijnolie. De rooktijd en intensiteit van de rook bepalen de kleur. De kandelaar is ontworpen in de tijd dat er in 2014 een stroomtekort was door problemen met de kerncentrales in België. De kandelaar is vernoemd naar de kerncentrale in Thiange.

Een andere vaste waarde op onze tafel, maar ook als cadeau bij een bezoekje aan vrienden, zijn de servetten van ontwerper Tim Van Steenbergen voor Bokrijk. De zwarte versieringen op de servetten verwijzen naar een stukje geschiedenis dat je kan terugvinden op de webshop van Bokrijk. Ook de Belmar van Lianne Castermans, die je hieronder kunt zien, kan je er kopen. 

☝🏽En vergeet de kringloopwinkel niet! Wij haalden er onze mooiste cadeaus. Zie hieronder de rode voorraadpot op onze kast 😍 Deze kochten we in de kringloopwinkel en lieten we rood flokken - een zachte rode coating - rond leggen, zeg maar. Een prachtstuk dat aandacht verdient.


                                                       To do's voor tijdens de feestdagen

  • Doe een stuk van de lange afstandswandeling in de Maasvallei 
  • Ga eens kijken naar de nieuwe plaats van de vele sculpturen in het beeldenmuseum het MIddelheim. Gezellig buiten kunst beleven...het geeft zuurstof om zo samen het jaar af te ronden. Passeer ook even langs de museumshop. Je zal er vast en zeker iets leuks vinden!
  • Maak een groot kampvuur en nodig vrienden, collega's, familie uit 😍
  • Boeken, boeken, boeken vinden wij ook geweldig tijdens deze dagen 📚📚📚 Hier en daar wat tijd maken om bij te tanken, te reflecteren en weg te dromen..... noodzakelijk!
  • Betover je kinderen met het winterlicht in Bokrijk van 26 t.e.m. 30 december. 

                                                               Geniet van de feestdagen...