Hier lonkt de zomer ☀️ tijd voor reflectie

13-07-2022

Je eigen onderneming starten heeft zo zijn voordelen. Jij weet immers als geen ander waar je naar toe wil met je bedrijf.  En jij alleen bent verantwoordelijk voor het resultaat, dat denk je toch. 

Vooral dat laatste stemt tot nadenken. Alhoewel resultaten behalen voor onze gemoedsrust essentieel is om ervoor te gaan stellen we vast dat er toch soms geen resultaat te behalen valt. Of toch niet zoals wij het voor ogen hadden. Heeft het te maken met onze competenties? De opdrachtgever? De structuur? Of nog andere (niet-gekende) omstandigheden? Het doet er eigenlijk niet toe, zolang we er maar uit leren en dat is exact wat we tijdens deze zomermaanden doen. Ten rade gaan bij onszelf, onze klanten, onze opdrachten. Onze missie, onze visie, onze kracht. Wat willen we (nog meer)? Wat willen we niet (meer)? 

Welke klanten halen het beste in ons naar boven? Of als we het omdraaien: in welke opdrachten komen onze competenties het best tot hun recht? 

Tijd voor reflectie en keuzes, dat is de vrijheid van de ondernemer 💚                                Laat maar lekker waaien de komende maanden.