Greenpoint.be en modereren?

26-01-2022

Het ligt er een beetje aan wat je bedoelt onder moderatie, maar als het spreken in het openbaar is, gastcollege's geven en zetelen in jury's dan zijn wij er graag bij. 

BIG in Pipelines bestond in juni 21 30 jaar en dat vierde ze met een groots webinar #BIGNXT30
BIG is een Vlaams-Nederlandse vereniging van bedrijven, instellingen en experten die geïnteresseerd zijn in boven- en ondergrondse buisleidingen. De komende dertig jaar zullen ze meer en meer verandering zien in de wijze van ondernemen, het ontwerpen en uitvoeren van pijpleidingprojecten en de wijze waarop ze inzetten op de energietransitie. BIG NXT30 was de start voor de komende 30 BIG jaren. BIG NXT 30 richt zich op het ontwikkelen van de kennis en het handelen dat nodig is om de rol van buisleidingen in de grote transities waar te kunnen maken. Wij mochten het gesprek leiden tussen de verschillende partners en deden dit voor the speaker's office read my lips Al meer dan 10 jaar begeleiden we de studenten van de VOMO opleiding om hun ontwerpen naar de markt te brengen. VOMO staat voor voortgezette opleiding meubelontwerp en is een unieke ontwerp opleiding die zich toespitst op de meubelsector bij Thomas More. 


Ook zijn we ieder jaar van de partij bij de uitreiking Henry van de velde Awards, het ene jaar als jurylid, het andere als expert.                                                                                            Wat het ook zij, we zijn er graag bij als we iets kunnen betekenen. Neem gerust contact voor u volgende event.