Greenpoint.be aan de slag voor Van Breda The Square

12-04-2023

Op maat van Van Breda The SQUARE, een inspirerend platform voor én door ondernemers, werkten we een inspirerende keynote en 2 workshops uit die gegeven werden over heel het land. 

Tijdens de keynote, binnen het thema creativiteit en innovatie, werden gasten geïnspireerd en gemotiveerd om aan creativiteit te doen binnen hun eigen onderneming. Op basis van de huidige trends keken we naar geslaagde innovaties, best practici en next practici. 

Bij de eerste workshop 'Solution Day' startten we vanuit de innovatievraag van elke deelnemer en via design thinking tools gebruikten we de kennis van de groep om tot mogelijke bouwstenen voor een oplossing te komen. Nog dezelfde middag werkte ieder een projectfiche uit en zetten we de eerste stappen om de innovatie te implementeren. 

Bij de tweede workshop werkten we rond brainstormtools. De deelnemers leerden zelf aan de slag te gaan met een specifieke brainstormtool met als doel een eenvoudige brainstorm te kunnen houden in hun eigen organisatie.

Wil jij ook eens deelnemen aan zo'n lezing of workshop? Of wil je dat Greenpoint.be dit voor jouw organisatie komt doen? Neem gerust contact met ons op en we zoeken samen naar de gepaste formule 💚