Goodbye 2022, Welcome 2023

04-01-2023

Weer een jaar voorbij! En wat hebben we bij Greenpoint.be opnieuw inspirerende projecten, netwerkmomenten en opleidingen gekend, maar bovenal ook de kans gehad om interessante mensen te ontmoeten šŸ™ŒšŸ¼ 

We lijsten er hieronder enkele projecten op: 

-Met "De Antwerpse Reus"-sessies voor ondernemen in Antwerpen, een initiatief van de stad Antwerpen, hebben we een heleboel handelaars kunnen samenbrengen in de districten Wilrijk, Berchem en Antwerpen centrum. Avonden vol inspiratie voor de aanwezigen. Kennisdeling en het uitbreiden hun netwerken stonden steevast centraal. 

-De najaars- en voorjaarskalender van Bokrijk_vakmanschap hebben we mee mogen helpen vullen. En dat met experten en organisaties waar wij als ondernemers flink van kunnen bijleren. Wist je dat jij er ook naartoe kan gaan? Ben je student, ondernemer, bedrijfsleider of werk je in een organisatie? Heb je interesse om andere ondernemers te ontmoeten Ć©n wil je geĆÆnspireerd worden binnen het thema vakmanschap? Check dan zeker hun agenda

-Samen met het Middelheimmuseum hebben we rondetafelgesprekken georganiseerd met diverse deelnemers om input te genereren voor hun nieuw museum beleidsplan. "Welke bruggen kunnen we hierbij bouwen met het oog op de toekomst? Hoe kunnen we als museum het verschil maken?,..." Dit waren enkele vragen die aan bod kwamen tijdens deze interessante bijeenkomsten. 

Verder: 

-Met het zicht op de opening van het KMSKA luisterden we naar de stakeholders.

-We zetelden in een panel bij de Bank van Breda over de thema's veerkracht, innovatie, ratio en passie. 

-Tijdens het Wonder festival in Kortrijk hebben we de Designsummit gemodereerd. .

-Voor het exclusief netwerkevent van de RetailMasters mochten we de 'lessons learned' samenvatten. En dit in het prestigieuze Saphhire Hotel Antwerp tijdens een topdiner van chef Bart De Pooter.

-In opdracht van ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. verzorgden we enkele innovatietrajecten.

-Bij de Thomas More hogeschool mochten we de studenten begeleiden om hun product naar de markt te brengen. Een dankbaar publiek!

-Read My Lips boekten ons een aantal keren om te modereren. Wat we uiteraard steeds met veel plezier doen. 

Tussendoor liepen we de marathon samen met een aantal dokters en patiĆ«nten van het Middelheimziekenhuis en het UZA, gingen we bowlen met onze buddy en bezochten we de Dutch Design Week in Eindhoven om inspiratie op te doen. 


Maar nu is het tijd om 2023 te verwelkomen! Een jaar waarin we enkele projecten gaan verder zetten maar ook nieuwe projecten zullen opstarten. Te beginnen bij Greenpoint.be zelf. Zo werken we volop aan een nieuw aanbod waarbij wij onszelf, onze kennis Ć©n onze diensten nog beter kunnen profileren op de markt. 

En de markt...dat zijn jullie! 

                                           We klinken alvast op het nieuwe jaar!