Gezocht: ondernemende vakmens van morgen

09-03-2022

VAKlab is het expertise- en dienstencentrum van Bokrijk rond vakmanschap en ondernemerschap waar we sinds 2017 mee aan bouwen. We begeleiden er makers, studenten, starters en ondernemers in het realiseren van dromen en ambities. Samen met partners versterken en ontwikkelen we hedendaags vakmanschap als een meerwaarde voor de economie en andere sectoren.

De uitreiking van de BKRK-award is daar een vast onderdeel van. Deze jaarlijkse award heeft als doel creatieve talenten en vakmensen uit te dagen, te ondersteunen en te begeleiden in hun weg naar ondernemerschap. Zo hadden we al een BKRK-award #leder #keramiek #hout #brood #textiel en #glas. De focus voor deze award ligt steeds op vakmanschap en ondernemerschap maar ook op hedendaagse relevantie, duurzaamheid en het gebruik van nieuwe technieken

Dit jaar lanceren we de BKRK-award #smaak waar we op zoek gaan naar een dienst die of een product dat de smaakbeleving naar een hoger niveau tilt. We zijn hierbij op zoek naar de innovatieve ondernemende vakman/-vrouw van morgen.

Een beker of medaille is er echter niet te winnen. Wel een begeleiding van deze onderstaande kleppers om jouw product of dienst op de markt te brengen. Zo gingen o.a. Thomas Renwart en Kuyckxmeers je al voor.

Ben je een creatieve ondernemer en wil je internationale toppen scoren? Schrijf je dan in via deze link en volg zeker ook de instagrampagina Bokrijk_Vakmanschap. 


                   Pascale Naessens is culinair auteur, keramiste en creatieve ondernemer 

                          Tim Van Steenbergen is modeontwerper en creatief ondernemer 

   Pascal Cools is managing director van Flanders DC, de organisatie die creatieve ondernemers uit Vlaanderen ondersteunt, verbindt en promoot

                             Amélie Rombauts is de designcoördinator van Knack Weekend

           Peter De Cupere is een olfactorisch (geur) kunstenaar maar ook docent en onderzoeker aan PXL-MAD School of Arts

              Davy Jacobs is directeur van het Hasseltse jenevermuseum en heeft een uitgebreide expertise in de geschiedenis van o.a. gastronomisch erfgoed