Feest! Het KMSKA heropent de deuren.

23-03-2022

25 september 2022, schrijf die datum alvast in je agenda. Het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA) zal namelijk op die dag de deuren terug openen voor het grote publiek. Na meer dan 10 jaar intensieve verbouwingswerken bereidt Vlaanderen zich voor op wat het culturele hoogtepunt van het jaar belooft te worden. 

Naast een groots openingsfeest is het echter de ambitie om het museum te positioneren als absolute must-see bestemming voor cultuurliefhebbers in binnen- en buitenland. Met een eigentijdse museale werking, een collectie van wereldklasse en een iconisch gebouw, positioneert het KMSKA zich namelijk aan de Europese top van musea. Als culturele erfgoedinstelling bekleedt het museum bovendien een unieke internationale positie in het erfgoedveld. Het is ook het enige museum in Vlaanderen met een eigen restauratie-atelier en expertisecentrum rond Rubens, Ensor en de Antwerpse barok.

Met Greenpoint.be zijn we ingeschakeld in het voortraject van de heropening van het grootste kunstmuseum van Vlaanderen. Greenpoint.be zal het eerste aanspreekpunt zijn voor de stakeholders van het KMSKA en zal hierbij de vinger aan de pols houden om tot een éénvormige projectvisie te komen. Een geslaagde heropening, gedragen door de stakeholders, is onze missie in dit verhaal. 

Volg het KMSKA via instagram en blijf als eerste op de hoogte.