Connecting the dots

01-11-2018

Het project is een krachtige samenwerking tussen APBC, Blenders, POM Antwerpen, Stad Antwerpen, De Winkelhaak, Stad Mechelen en Stad Turnhout. Enerzijds wilde men Antwerpse ondernemers motiveren om te innoveren en anderzijds creatieve ondernemers helpen groeien. 

In de co-creatietrajecten maakten de ondernemers de bedrijfsleiders bewust van het belang van innovatie en creativiteit binnen hun kmo. En hoe dat een essentiële rol speelt als je als bedrijf wilt transformeren. 

Samen dachten ze na over nieuwe bedrijfsmodellen en creëerden ze nieuwe economische opportuniteiten, nieuwe producten en diensten waarmee ze zich terug sterker kunnen positioneren binnen de markt. 

Greenpoint.be begeleidde vijftien bedrijven en experten in hun transitieproces. Dit volgens Katja Craegh's persoonlijke methodologie die meermaals tot een succes leidde in vorige trajecten.


Wat: innovatietraject
Periode: 2018
OpdrachtgeverAPBC, Blenders, POM Antwerpen, Stad Antwerpen, De Winkelhaak, Stad Mechelen en Stad Turnhout

Vraag: opzetten en begeleiden van een co-creatietraject

H
oe hebben wij geholpen? We hebben vijftien bedrijven en experten begeleid in hun transitieproces. Dit volgens Katja Craegh's persoonlijke methodologie die meermaals tot een succes leidde in vorige trajecten.

Website: apbc.beWil jij graag een innovatietraject organiseren?
Wij helpen bij de selectie van de deelnemende bedrijven, creatieve experts en externe jury. En staan in voor de organisatie en begeleiding.