MOOY! the place to be

16-02-2022

Met 'De Antwerpse Reus'- een reeks inspiratiesessies - werkte greenpoint.be een format uit voor de stad Antwerpen om ondernemers in detailhandel en horeca de kans te geven elkaar persoonlijk te leren kennen en kruisbestuiving mogelijk te maken. Dit zijn momenten om te leren van ondernemers die met gelijkaardige uitdagingen kampten en oplossingen vonden. 

Op 16 november 2020 vond de eerste sessie plaats in de mooie roze, aanstekelijke belevingshorecazaak MOOY in de Lombardenvest in Antwerpen. De enthousiaste eigenares, Yana Lamon en haar coach Karl Magnus, vertelden hoe Yana haar concept ontwikkelde en nu steeds verder verfijnt. De inspiratiesessie is volledig terug te bekijken op de site 'ondernemen in Antwerpen' onder 'coaching, netwerken en inspiratie'. Maar hier geef ik alvast drie tips mee die naar boven kwamen: 

Tip 1. Durf te vragen. Maak gebruik van gratis coaching en expertise

Tip 2. Definieer je doelgroep. Bereik je klanten met de juiste communicatiestrategie

Tip 3. Differentieer. Zorg voor verschillende producten voor verschillende doelgroepen. 

Weet je dat je als ondernemer in Antwerpen (stad) gratis coaching kan aanvragen? Check de site 'ondernemen in Antwerpen' en schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Als ondernemer moet je namelijk blijven groeien en nieuwe inzichten vergaren. Het is belangrijk dat je kansen grijpt en out of the box denkt. Externe coaches en vakspecialisten helpen je daarbij, zowel in de opstartfase als tijdens het groeiproces, met individuele sessies op maat.

We šŸ’œ