Kom op 12 oktober vrijblijvend kennismaken met ons beproefde traject waar reeds een 50-tal bedrijfsleiders succesvol aan deelnamen.

17-09-2021

INNOVEREN MET JE BEDRIJF, HOE BEGIN JE DAARAAN?

Kom op 12 oktober vrijblijvend kennismaken met ons beproefde traject waar reeds een 50-tal bedrijfsleiders succesvol aan deelnamen.

De coronacrisis heeft het economisch landschap grondig door elkaar geschud.
U heeft de afgelopen jaren al veranderingen doorgevoerd om het hoofd te bieden aan de wijzigende omstandigheden en u bent zich volledig bewust van het belang van vernieuwing.

Het is echter niet altijd duidelijk welke stappen richting innovatie u best zet om succesvol in te spelen op de toekomstige uitdagingen.
Ontdek hoe u met hulp en inzichten van externe experten de vinger op de wonde kan leggen en verrassend vlot tot vernieuwende oplossingen kan komen.

Greenpoint.be en ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. nodigen u van harte uit op het event 'Innoveren met je bedrijf, hoe start je daaraan?'

Sinds 2017 organiseert ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. innovatietrajecten voor bedrijven waarin toegewerkt wordt naar een concreet kantelpunt of een nieuwe oplossing voor een specifieke uitdaging waarmee ze geconfronteerd worden. Greenpoint.be is de facilitator van dienst. 

We werken samen met strategische experten uit de creatieve sector, die vanuit hun achtergrond, methodieken en mindset in de mogelijkheid zijn om vernieuwende oplossingen, pistes, bedrijfsmodellen, ... aan te reiken, waar bedrijven vaak zelf minder stil bij staan.

De trajecten spreiden zich over een 3 tot 4-tal maanden en zijn als het ware een kickstart voor structurele hervormingen binnen een onderneming. Het volgende traject start op 15 november 2021.

WAAROM INNOVEREN?

Het afgelopen anderhalf jaar hebben nogmaals aangetoond hoe belangrijk het is om snel te kunnen reageren op een veranderen situatie. Bedrijven moeten gewapend zijn met een wendbaar business model.

Maar ook de exponentiële groei van technologie en de bijbehorende digitale revolutie zetten de huidige producten, services & businessmodellen onder druk.
Veranderende wetgeving of economisch landschap dwingt bedrijven vaak hun focus aan te passen en sectoren die decennia of zelfs eeuwen stand hebben gehouden worden plots gedwongen om zich razendsnel aan te passen.
De redenen om te innoveren zijn talrijk.

PROGRAMMA 12 OKTOBER 2021

8u30 - Ontvangst met koffie en een koffiekoekje
9u00 - Verwelkoming door ANTWERP. POWERED BY CREATIVES.
9u05 - De kracht van een innovatieve inrichting, door Inge Nuyens, zaakvoerder Dox interieur concepten
9u35 - Innoveren met je bedrijf, hoe begin je daaraan? door Katja Craeghs, zaakvoerster van Greenpoint.be
10u10 - Bedrijfsgetuigenis door Geert Van Genechten, apotheker, ondernemer en gedelegeerd bestuurder bij Apotheek Antverpia
10u30 - Afsluitend woord door ANTWERP. POWERED BY CREATIVES.
10u40 - Netwerking
11u30 - Einde event voorzien

Wie dit wenst, kan na afloop van het event kosteloos gebruik maken van de beschikbare co-workingplekken bij Dox interieur concepten. Wel graag voor 9 oktober een seintje via katja @greenpoint.be.

DEELNAME IS GRATIS, MITS REGISTRATIE VOOR 9 OKTOBER 2021.