Inspirerende keynotes 

The time is now. Innoveren zorgt voor groei en perspectief. Katja Craeghs, CEO van Greenpoint.be, helpt overheden, corporates en kmo's bij het ontwikkelen van innovatieve visies en de implementatie ervan. Daarnaast is ze een frequent gevraagde inhoudelijke keynote speaker rond innovatie.

Haar liefde voor design,  drang naar innovatie  en  sterk analytisch vermogen  maken haar een bevlogen spreker met de voeten in de praktijk.


Keynote: Start met innoveren in uw bedrijf 

Innoveren klinkt duur, het lijkt een moeizaam en lang proces dat veel geld kost. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn! 

Katja Craeghs inspireert het publiek met voorbeelden hoe innovatie ook eenvoudig kan. Ze geeft een stappenplan mee dat elk bedrijf voor zichzelf kan toepassen. Zo komt het aanwezige publiek gemotiveerd én geïnspireerd naar buiten.

Keynote: Be inspired! Innovation wonders

Innovatie is prachtig. Het doet fantastische dingen met bedrijven, mensen en zijn omgeving. Tijdens deze keynote valt u van de ene verwondering in de andere. 

Met knappe innovaties die worden toegelicht, het verhaal er achter en de impact op het bedrijf en de omgeving. Het geeft een boost aan bedrijven om verder te doen, inspiratie aan overheden om verder te investeren in innovatieve projecten en passie aan ondernemers.

Alles vertrekt vanuit de praktijk en dat maakt het zo boeiend


Keynote: Innoveren, het vaccin tegen virussen 

Economieën hebben de intrinsieke eigenschap te fluctueren. Ze groeien, ze krimpen, ze stagneren ... Vandaag kijken heel wat bedrijven aan tegen een hertekende markt aan. Shocking at first, maar dan is het tijd om te analyseren en te reageren.

Innovatie vormt het vaccin tegen deze fluctuaties voor veel bedrijven. Ontdek tijdens deze keynote hoe innovatie bedrijven helpt in uitdagende economische situaties. Er wordt gebruik gemaakt van talrijke grote en kleine innovatiesuccessen ter illustratie.

Keynote: Co-creatie: modewoord of meerwaarde?

Co-creatie, wat is dat eigenlijk? Is het iets tijdelijk of is it there to stay? Kunt u innoveren zonder co-creatie of mist u dan unieke kansen? 

Katja Craeghs opent het vizier naar co-creatie voor ondernemers. Aan de hand van praktijkvoorbeelden beantwoordt ze bovenstaande vragen en meer. Toeschouwers zijn na deze keynote geinspireerd om het potentieel van co-creatie in hun bedrijf te onderzoeken.

Keynote: Hoe bereikt u als bedrijf uw X-factor?

Mainstream? Niet voor lang meer! Uw bedrijf kan op 1000 manieren uitspringen en een echte X-factor hebben. Alleen moet u dan wel hier en daar een paar innovaties doorvoeren. Daarom niet altijd hoogtechnologische investeringen maar soms ook eenvoudige, menselijke aanpassingen. 

Katja Craeghs opent de wereld van X-factor voor bedrijven. Dankzij talrijke wereldwijde voorbeelden inspireert ze toeschouwers over hoe bedrijven ook hun X-factor kunnen bereiken. Must see!

Een aanrader. Weinig mensen kennen zoveel van innovatietrajecten als Katja.


Keynote: Innoveren met uw klant? Dat doet u zo!

Klanten betrekken levert waardevolle informatie over beleving, noden en verwachtingen. Maar hoe betrekt u klanten in het proces? Wat is hun rol? En hoever laat u hen meekijken achter de schermen?

Katja Craeghs toont de weg naar een co-creatie innovatietraject met klanten. Succesverhalen en failures en de lessen die daaruit getrokken kunnen worden. Ze komen allemaal aan bod tijdens deze keynote.

Klaar voor een inspirerende keynote rond innovatie?


Greenpoint.be is een geregistreerd dienstverlener voor de kmo-portefeuille van het Agentschap Innoveren & Ondernemen. Vraag hier uw subsidie aan.