Innovatie in het DNA.

Voor grote bedrijven en multinationals is innovatie en R&D dagelijkse kost. Het is dan ook een uitdaging om te blijven excelleren met uw team. Voortdurend aandachtig te zijn op marktwijzigingen en interne processen. 

 Greenpoint.be helpt het innovatiedepartement scherp te blijven, uitdagende innovatieprojecten te managen en het innovatiepotentieel maximaal te benutten. Zowel op product-, proces als bedrijfsniveau.


Projectmanager Innovatie

Intensieve innovatietrajecten vragen veel van een team. Zeker als het innovatieproject bovenop de dagdagelijkse lopende zaken komt. Greenpoint.be neemt het management van het afgebakende innovatieproject op zich. Wij zorgen voor de beoogde resultaten, binnen het vooropgesteld budget, tegen de gezette deadline. Wij sturen het team aan, betrekken de nodige externe experten, maken verslagen op voor de board ... 

Kortom, wij zorgen voor geslaagde innovatietrajecten samen met uw team.

Keynotes 

Wenst u een team, departement of board onderdompelen in een innovatiebad? Ook dan kunt u op Greenpoint.be rekenen. Met inspirerende keynotes brengt Katja Craeghs inspiratie voor innovatie binnen uw bedrijf. 

Ontdek alle keynotes op onze keynote-pagina.

It's not about ideas. It's about making ideas happen


Wilt u het projectmanagement van een innovatietraject uitbesteden of een bevlogen keynote boeken?