MOOY! the place to be

06-01-2022

Met "De Antwerpse reus"- een reeks inspiratiesessies - werkte greenpoint.be een format uit voor de stad Antwerpen om ondernemers in detailhandel en horeca de kans te geven elkaar persoonlijk te leren kennen en kruisbestuiving mogelijk te maken. Leren van ondernemers die met gelijkaardige uitdagingen kampten en oplossingen vonden. 

Op 16 november 2020 vond de eerste editie plaats in de mooie roze, aanstekelijke belevingshorecazaak MOOY in de Lombardenvest in Antwerpen. De enthousiaste eigenaar, Yana Lamon en haar coach Karl Magnus vertelden hoe Yana haar concept ontwikkelde en nu steeds verder verfijnt. De inspiratie sessie is volledig terug te bekijken op de site "ondernemen in Antwerpen" onder coaching en netwerksessies. Maar hier geef ik al drie tips mee die naar boven kwamen: 

Tip 1. Durf te vragen. Maak gebruik van gratis coachings en expertise

Tip 2. Definieer je doelgroep. Bereik je klanten met de juiste communicatiestrategie

Tip 3. Differentieer?

Weet je dat je als ondernemer in Antwerpen (stad) gratis coaching kan aanvragen? check de site "ondernemen in Antwerpen" en schrijf je in op de nieuwsbrief dan ben je meteen mee. Als ondernemer moet je blijven groeien en nieuwe inzichten vergaren. Het is belangrijk dat je kansen grijpt en out of the box denkt. Externe coaches en vakspecialisten helpen je daarbij, zowel in de opstartfase als tijdens het groeiproces, met individuele sessies op maat.

We 💜