Act and innovate

Wil je één of meerdere innovaties implementeren in je bedrijf? Dan staan wij klaar om van je plan realiteit te maken. Gedurende het hele innovatietraject ontzorgen wij je waar nodig. Wij schakelen de nodige expertise in, volgen het innovatietraject op en sturen bij waar nodig.


Wat mag je verwachten?

Actie, planning en resultaten. Bij de start van een act and innovate traject zetten we alle stakeholders samen om een plan van aanpak op te stellen. 

Staat het plan scherp? Dan starten we met het uitvoeren en het opvolgen van de taken. Dat kan gaan over het uitschrijven van het subsidiedossier, het budgetteren en opvolgen van de innovatiekosten, het uittekenen van het go-to-market plan, de communicatie intern en extern voorbereiden. Wat er ook nodig is om van het innovatietraject een succes te maken, daar zorgen wij voor.   

Wij zijn sterker met velen.

Uiteraard doet Greenpoint.be niet alles zelf. Dankzij onze jarenlange ervaring met het realiseren van innovatie binnen bedrijven, organisatie en overheidsinstellingen, hebben wij een groot netwerk van experten in hun eigen vakgebied. Daar waar jouw bedrijf en jouw innovatieproces het nodig heeft, schakelen wij hen in. Geen zorgen, wij zorgen voor de hele coördinatie en blijven het proces bewaken. 

Het resultaat

Wij gaan door tot de innovatie ingebed is in je bedrijf. Of tot wanneer het interne team het proces van ons over neemt. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Heb je een project dat je graag wilt bespreken?


Gerelateerde projecten


Greenpoint.be is een geregistreerd dienstverlener voor de kmo-portefeuille van het Agentschap Innoveren & Ondernemen. Vraag hier je subsidie aan. De maximale subsidie voor de pijler advies bedraagt 40% (excl. btw), met een maximum van 10.000 euro per jaar.